Elmas Caz Gündüz Bakımevi Minikleri 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

TAKİP ET

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Elmas Caz Gündüz Bakımevi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümünü coşkuyla kutladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinliklerle kutlayan Elmas Caz Gündüz Bakımevi öğrencileri ilk olarak Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde ailelerin de katılımıyla kortej yürüyüşü yaptı. Ellerinde bayraklar ve Atatürk fotoğraflarıyla yürüyüş yapan minik öğrencilere çevre sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Elmas Caz Gündüz Bakımevi öğrencileri kortej yürüyüşü ile geldikleri Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) çok amaçlı konferans salonunda '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlama töreni düzenledi.
Şiirlerin, şarkıların ve öğrenci gösterilerinin yer aldığı etkinlik katılımcılardan tam not aldı.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün böylesi büyük bir devrimi milletvekillerine değil, devlet büyüklerine değil de çocuklara armağan etmesinin cok anlamlı olduğunu belirten Kurucu Müdüre Elmas Caz "her zaman oldugu gibi yine bizlere fikir ışığı olan Atatürkmüzün gösterdiği yolda yürümek, Atatürk ilkelerine bağlı calışkan fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştirmek için çalışmak bizlere onur vermektedir. Her attığımız adımda önceliğimiz cocuklarımızın mutlulugu oldu ve olmaya devam edecektir. Onlara bir gün değil her gün bayram tadında anlar  yaşatabilmek için emeğini, sevgisini, güler yüzünü esirgemeyen  öğretmenlerimize ve ailelerimizede ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tüm çocuklarımızın ve biz yetişkinlirin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kalbimin en güzel yerinden kutluyorum" dedi.











Elmas Caz Gündüz Bakımevi Açıldı; Her Sınıfta Farklı Hayaller Var Elmas Caz Gündüz Bakımevi Elmas Caz Gündüz Bakımevi Miniklerinden 23 Nisan Gösterisi Elmas Caz Gündüz Bakımevi Minikleri 23 Nisanı Coşkuyla Kutladı Elmas Caz